Generelt

Det nærmer seg noe tenker jeg

Tiden flyr når en holder på med dette. Nå har jeg byttet ut hele templatet, og gått løs på kodene. Men dæven det tar tid. Og jeg som hadde endel å gjøre idag, har kommet helt skjevt ut. Med rett var planen å gå i fotoklubben idag, men vet ikke om jeg strekker til på den. Synd, og ikke minst dum av meg. På  en annen side, det skal jo være lysbetont. Så jeg får se hva jeg rekker 🙂

Jeg tenkte å ta bilder av en blomst min datter fikk. Den har sprunget helt ut, og er klar som et egg. Den synes jeg er litt spesiell, på bakgrunn av betydningen bak blomsten. Så der vil jeg finne på noe symbolske greier tenkte jeg. 🙂 Slikt liker jeg.

I det store og hele synes jeg tiden flyr…eller at jeg suller den bort. Ikke vet jeg. Ting tar tid, men verden står nok til Påske tiltross 🙂

Tenkte jeg skulle høre med en mann snart, om han var klar for et modelloppdrag. Vi avtalte det for en gooood stund siden, og nå føler jeg at jeg vil sitte igang. Det gleder jeg meg til. Han blir det første mannlige modellen jeg skal jobbe med. Og jeg har mine tanker om hvordan jeg vil gjøre det. Det blir nok ørnevinger på ham. Enten fra nyere epoke, eller eldre. Det kommer an på hvilke bygninger jeg finner som passer inn.

Nok for idag tenker jeg, tid for mat. Uten mat og drikke, duger helten ikke. Dyyyyyypt hva.

Reklamer

4 tanker om “Det nærmer seg noe tenker jeg”

  1. Tusen takk for det:-D Ja, nå finner jeg mer roen med den kjenner jeg. Fra nå blir det bare smådulling med den. Jeg oppdaget forresten at det er endel bilder som ikke har blitt lagt ut. Jeg er og blir et surrehode. Men de får komme etterhvert:-)

   Liker

 1. Hahaha, ja mat må vi ha. Du er skikkelig dyp, ler meg ihjel 🙂 Gleder meg til å se på kommende modelloppdrag, utrolig spennende bilder du lager 🙂 Ha en strålende helg…

  Liker

  1. Hehe, ja mat må til innimellom. Også sånne dype rim. 😀 Takk så mye for komplimentet på bildene. Jeg gleder meg til å knipse ham ja, håper jeg får til noe der. Ha en flott helg du også, Anette. Nyt fineværet vi har for øyeblikket 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s