Foto

Invitasjoner

Mine første invitasjoner. 🙂 Dette var gøy synes jeg. Bildene ble tatt på søndag, og selve kortene brukte jeg et par dager på. Jeg tenkte å lage noe bordkort i samme opplegget, slik at det blir et «sett» av det. Her har jeg laget to varianter av samme gutt. Ett som er mer «feminint», og en mer «guttete» variant.

Disse er ikke noe voldsomt hokus-pokus å lage egentlig. Jeg har hovedsaklig bare brukt textures, og blendet dem inn i hverandre. Og selvsagt noen brusher. Det er ALLTID brusher. Jeg synes det gir en ekstra piff på resultatene. Bare en ikke overdriver dem så klart 🙂

Innvitasjon
Innvitasjon

Reklamer

6 tanker om “Invitasjoner”

  1. Takk så mye for det:-) Skjønner at du er glad for å være ferdig med den sånn sett. Hodet går i hundre og elleve i forkant. Men det blir nok en fin dag vil jeg absolutt tro ja:-)

   Liker

  1. Takk for det snuppa. Det var den versjonen hun bestemte seg for 🙂 Så idag må jeg ta noen testprint, og se hvordan de blir. Eller om jeg skal gjøre noen justeringer med teksten før jeg sender det til dem. 🙂 Og ja, det skrives TLF og ikke TEL slik jeg skrev det. hehe. En aldri så liten tabbe der ja. Heldigvis lett å fikse. Takk for at du påpekte det for meg igår:-)

   Liker

  1. Takk så mye for det, Anette 🙂 Disse ble laget på forespørsel fra foreldrene hans. Det er kjæresten til datteren min. Jeg kommer nok til å lage flere, deriblant av jentungen min som også skal stå konfirmant i år. 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s