Foto, Generelt

Idag bestod dagen av flere prosjekter

I formiddag startet jeg på bildene fra igår. De som skal lages innvitasjon og takkerkort av. 🙂 Den ene versjonen er så godt som ferdig, må bare finjustere litt på det. Så imorgen begynner jeg på neste variant:-)

Ellers ble jeg ekstra glad igår for å finne svaner. Hugget i bremsen, og hev bilen i en ledig sidelomme. Meg og Camille  jogget ivrig bort. Svanene var livlige som bare juling. De flakset og spredde vingene som aldri før. For what???? Jeg hadde ikke stativ med meg, og fikk ergo ikke tatt bilde. Fant forresten ut en mulig årsak til ståket. Litt lenger borte lå det en død svane. Jeg orket ikke å gå bort til den, det er for hjerteskjærene:-(

Resten av dagen idag har gått med til å starte på oppussing av det ene rommet. Jeg må ha fått en åpenbaring eller noe. Oppussing er liksom ikke meg. Det blir litt sånn «To gode naboer» (For de av dere som husker den.:-)

Jaja, den som prøver, sover ikke:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s