Foto

En photoshoot på søndag

På søndag har jeg gjort en avtale om å ta noen bilder av en komfirmant. Jeg skal lage innbydelse, og bordkort. Dette ser jeg veldig fram til, og vil bruke uken på å planlegge hvordan resultatet skal bli. Rett og slett bare lage en plan. Det er nok lurt tror jeg, så ikke alt bare går på lykke og fromme. 🙂 Vi har avtalt plassen, og det er en skikkelig flott plass synes jeg. På Lysekloster for dem av dere som kjenner til den. En utrolig flott plass synes jeg da. Jeg for min del er jo vill etter slike ruiner og slikt. Det gir en flott stemning. Nå bare håper jeg at det er opplett den dagen da, ellers må vi vel utsette det til det blir opplett. Og i denne byen vet en jo aldri når det blir.

Vi har avtalt at jeg kan publisere resultatene, så de vil bli lagt ut her når de er ferdige. Regner med at det blir i neste uke en gang, hvis alt går etter planen. 🙂

Reklamer

2 tanker om “En photoshoot på søndag”

    1. Takk for det:-) Jeg gleder meg til å starte på dem. Det blir et litt sånn ny greie som jeg ikke har holdt for mye på med hittil liksom.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s