Foto

Jobbet på idag

Denne satt jeg med idag, og kom fram til dette resultatet. Fotograf: Guro Storskjær. Jeg har bare bearbeidet det. Jeg kommer kanskje til å få lagt ut et før og etter bildet, og gjerne flere varianter av dette i løpet av dagene. Da ligger jeg det så fall inn i denne artikkelen. 🙂

Kom gjerne med synspunkter. Good or bad er like bra:-)

Stay tuned

Guro

 

Nå har jeg dullet med variant nr 2 av bildet. Og dette er hva jeg kom fram til. Jeg er litt svak for  antikk look, så det måtte bli en slik også så klart 🙂

 

Reklamer

4 tanker om “Jobbet på idag”

  1. Kult at du synes det funket. Det er ikke så vanligt at jeg bruker så kraftige kontraster som her. Så det var jo gøy at det falt i smak:-) Tusen takk for tilbakemeldingen vennen:-)

   Liker

 1. Number 2 is my fav.. That really show who you are and the effect is more natural than the first.. Web quality is always hard to judge 🙂 but nr. 2 is truly a great picture !!!

  Super bra Irene 😀

  Liker

  1. Tusen takk for tilbakemeldingen, Christian. Det betyr mye for meg, for her var jeg kraftig usikker på om jeg hadde dratt for mye i spakene 🙂 Må innrømme at jeg er mest fornøyd med rust bilder selv. Men må prøve ut nye ting, slik at ikke alt blir likt:-)

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s