Jobbet på idag

Denne satt jeg med idag, og kom fram til dette resultatet. Fotograf: Guro Storskjær. Jeg har bare bearbeidet det. Jeg kommer kanskje til å få lagt ut et før og etter bildet, og gjerne flere varianter av dette i løpet av dagene. Da ligger jeg det så fall inn i denne artikkelen. 🙂

Kom gjerne med synspunkter. Good or bad er like bra:-)

Stay tuned

Guro

 

Nå har jeg dullet med variant nr 2 av bildet. Og dette er hva jeg kom fram til. Jeg er litt svak for  antikk look, så det måtte bli en slik også så klart 🙂

 

4 tanker på “Jobbet på idag

  • Kult at du synes det funket. Det er ikke så vanligt at jeg bruker så kraftige kontraster som her. Så det var jo gøy at det falt i smak:-) Tusen takk for tilbakemeldingen vennen:-)

   Lik

 1. Number 2 is my fav.. That really show who you are and the effect is more natural than the first.. Web quality is always hard to judge 🙂 but nr. 2 is truly a great picture !!!

  Super bra Irene 😀

  Lik

  • Tusen takk for tilbakemeldingen, Christian. Det betyr mye for meg, for her var jeg kraftig usikker på om jeg hadde dratt for mye i spakene 🙂 Må innrømme at jeg er mest fornøyd med rust bilder selv. Men må prøve ut nye ting, slik at ikke alt blir likt:-)

   Lik

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s