Foto

Prøver å lære

Jeg var på et kurs i helgen, holdt av  http://www.bekkalokket.no/.

Vi skulle lære om bl.a komposisjoner. Jeg har tidligere prøvd å plassere motivene slik jeg har trodd kunne være riktig. Men nå som jeg fikk vite om 3-punkt regelen, håper jeg å kunne få komposisjonene mine mer riktig framover. 🙂

Jeg fant fram noen bilder, som jeg egentlig hadde skrinlagt. Men nå ser jeg litt på dem igjen, og gjorde noen kutt her og der for å se om komposisjonen stemmer mer.

Første bildet er av bussen i fart. Den var først skrinlagt. Fordi jeg var ikke fornøyd med å ikke kunne lese hvor den skulle, ergo for uskarp slik jeg så det. hehe. Nå skjønner jeg at det er feil å tenke slik om den egentlig. Det er settingen som er viktig her, ikke urelevante detaljer. Bildet er croopet, i håp om å treffe riktig i henhold til 3-punkt regelen.

 

Buss

De to neste bildene var fra en temakveld med samme klubb. Temaet her var å skape et bilde av 7-klassinger. Selv synes jeg ideen med voksne på et lekeapparat passer greit til temaet. I og med at 12-13 åringer er i ferd med å gjøre seg ferdig med barndommen, og tre inn i ungdomstiden. Her prøvde jeg ut dette med komposisjon ja. Om det funket, klarer jeg faktisk ikke å se. Men å ha gruppen på skrå i henhold til temaet, synes jeg duger. Hvor alt blir snudd på hodet i brytningsprosessen.

7klasse

Og en vanlig versjon.

043

Tilslutt har vi denne veldig spesielle hunden. Jeg husker ikke hvilke rase det er, men spesiell var den. Det er sikkert og visst.

106

107

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s