Foto

Bildet jeg jobber på for tiden

Jeg må blogge litt oftere enn jeg har gjort. Så nå tenkte jeg å skrive litt om bildet jeg holder på med for tiden, i samarbeid med Guro Storskjær. Etter å ha rotet med elementer i noen uker, fant jeg endelig et tema for bildet. Det heter Believe in yourself, og viser en bevinget kvinne som viser sin styrke. Bildet er enkelt nok i seg selv, uten for mye store elementer i seg.

Tiden før jeg finner riktig tema, består av mye prøving fram og tilbake. Det er den biten som egentlig tar lengst tid synes jeg, og jeg gir meg ikke før det sitter i magen. Bildet er snart ferdig, det er kun flikking og småplukk som gjenstår. Den biten er veldig viktig så klart, og vil være de avgjørene elementene i hele bildet. Derfor vil jeg absolutt bruke tiden jeg trenger til å få den på plass.

Nå står solen rett inn her, så photoshop lukkes for idag. Time out, og happy søndag videre. :-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s