Foto

Noe abstrakte greier

Jeg har en tanke med disse bildene. Første bilde har tittel Kaos. Andre bilde har jeg rett og slett ikke funnet navn til ennå, men det kommer. Jeg har tenkt å lage et bilde til for å fullføre konseptet bak disse. Så får jeg se om jeg klarer det. De var litt vanskelig å forme, og den siste vil bli den største utfordringen. Der tenkte jeg å prøve å få  mønsteret samlet. Vel-vel, her er ihvertfall de to første:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s