Foto

En merkelig blanding.

I min evige jakt etter svarte fugler, snublet jeg over denne karen. En merkelig blanding rett og slett, men allikavel artigt. Den er en blanding mellom Border Collie og en Dash. 🙂 ( Håper moren klarte seg bra tiltross) 😀 Jeg får håpe jeg snubler over den flere ganger. Den hadde så utroligt fint uttrykk synes jeg.

Hund Hund

Reklamer

2 tanker om “En merkelig blanding.”

 1. Næmmen, hei MayBritt:-)) Så kjekt å se deg innpå her :-). Hunden var en veldig artig liten sak ja. Var det Morten sin svoger som eide den tidligere altså? Jøss, verden er ikke stor nei, det er sikkert og visst. Det var jo litt artigt da:-) Det virket som hunden hadde et godt lynne, så det var lett å falle for ham:-) Hadde håpet å treffe på denne krabaten gjen, og gjerne knipset et litt bedre bilde av ham. Er litt svak for slike uvanlige blandinger, de er kule rett og slett:-) Takk så mye for komplimentet på bildene. Det var veldig kjekt å se deg innpå her:-) Hade bra så lenge, og god helg videre (Det som er igjen av den). 🙂

  Liker

 2. Hei Irene.
  Artig at du har tatt bilde av denne «karen»!
  Treffer den dann og vann når vi går tur med hundene våre,rundt Ortuvannet.Tidig liten kropp det der!!
  Eieren var tidligere «svoger» av Morten,far til Marita!Skjønner du!!Verden er ikke stor.
  Må forresten få si at du er flink med kameraet.Flotte bilder.
  Du får nå ha det så bra.
  Hilsen moren til Unni.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s