Foto

Igang med et nytt bilde

For tiden har jeg to ting gående. Jeg skal brodere navn på en dåpskjole, og fullføre et bilde jeg har startet på. Jeg har tittelen klar, og den er » Running out of time». Vanligvis liker jeg å blande lyset ( symbolsk)  inn i mørke motiver, for å balansere. Men på dette vil det være et unntak. Dette bildet vil kun være et mørk bilde. Uten noe som helst lyse symbolske elementer. Tittelen sier egentlig alt ang tanken bak bildet.

Så for dere som holder dere oppdatert på bloggen, stay tuned 🙂

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s