Foto

I sin enkelhet

Ut på tur, aldri sur. Heter det visst. Pakket kamera og linser, og satt avgårde. Største utfordringen er å faktisk finne noe fint å knipse her i dalen. Jeg er ikke lenger så begeistret for stedet, så jeg har litt problemer med å finne hva som faktisk kan være vakkert her. Vel, jeg havnet ved Ortunvannet, og til de fuglene som alltid er der. Tenkte kanskje jeg kunne klare å knipse mens de stresset med å være førstemann til maten. Jeg er svak for drama.Veeeel, det fikk jeg ikke. Det jeg fikk derimot, var når de skulle vaske seg. Woooow, how kult. (sarkasme).  Men etter en stund kom den herlige kråkefamilien, og gjorde rent bort. Med sin hyling og skriking hisset de opp de stakkars endene. (Som forøvrig får mat av omtrent hver eneste barnefamilie i dalen.) De er så rund at vi kan snart bruke de som håndballer.

Jeg fikk ikke det jeg var ute etter. Men noe annet derimot som jeg egentlig likte bedre. Mens jeg satt å ventet på action, kom disse sigende nedover vannet…

Fjær
Fjær
Fjær

Time out…

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s