Foto

Bilder laget for omtrent evigheter siden

På disse bildene er alle modellene brukt fra stock fra Devianter. Med rett skulle jeg vel linket til dem. Men jeg husker faktisk ikke hvem de var. :-/ . Det jeg vet derimot, var at jeg har tillatelse til å publisere dem. Det spurte jeg om før jeg satt igang å lage dem så klart. 🙂

Bildene er liten i artikkelen. Men blir lagt inn i større format i galleriene, om dere vil se dem større.

Not Alone
Uten tittel

By our side

«As the pain inside burns like flames, it grows into deeper pain. The first to show, is the sound of music… letting go. But if we raise our head and look around, with a touch of hope… we will see… we are never left for a lonely eternity.»

( Dette bilde har jeg lyst å lage på nytt, med egen modell og i bedre kvalitet)

By our side

The Guardian

» The Guardian of the heart, is for the protection of the soul. The gate is open but not easily to be unfold. As long as the Guardian is the keeper, the secret… remains untold.»

( Dette bildet også har jeg lyst å lage på nytt med tiden. Som med bildet over.)

The Guardian
Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s