Foto

Fra fotowalken 8 mai

Vel-vel. Først må jeg bare si at jeg aner virkelig ikke hvordan bildene gjengis i farger og lys her. Jeg jobber jo på en skjerm som ikke er kalibrert. Ugg. Det blir min førsteprioritering å få tak i et kalibrerings program.

Turen var i regi av Ur og Foto butikken i byen. Det er første gang jeg var med på den, men ikke siste. Opplegget de kjørte var helt topp 🙂

De stilte også opp med en modell som vi kunne ta bilder av, og som vi hadde mulighet til å få teste ut linser og div som de stilte til rådighet med. Jeg var litt treig der. Burde benyttet sjansen til det, men holdt meg til mine egne linser. Like greit gjerne, så jeg ikke hadde løpt og kjøpt etterpå. 🙂 Hvem, hva, impulsiv?

Anyway. Her er resultatene jeg synes kom best ut. Jeg har etterbehandlet dem.

Bildene kan sees i større format i galleriet Prtretter.

Og selvfølgelig en photoshop variant 🙂

Denne jenten traff vi underveis da vi prøvde å holde følge med de andre. Vi spurte om lov til å knipse henne, og det stilte hun greit opp på heldigvis. Hun var med på et arrangement som kalles Coldplay, som handler om Rollespill. Derfor sminken:-) Artigt å treffe på henne.

Reklamer

4 tanker om “Fra fotowalken 8 mai”

 1. Hei, jeg likte portrettbildene, men jeg er veldig svak for photoshopvariantene dine. Dette ble som et maleri. Stilig!!!

  Liker

 2. Hei! Jeg bruker et Canon EOS 450D speilreflekskamera 🙂 Veldig fornøyd med det!

  Liker bildene dine! Hvilket kamera bruker du?
  Merethe:)

  Liker

  1. Takk for det, Merethe 🙂 Disse bildene har jeg tatt med Canon 7D. Mitt forrige var den samme som din. Så de aller fleste bildene her inne er tatt med den. Jeg har ikke så mange fra 7D`en ennå 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s