Foto

Blir noen dager med bilderedigering nå

Vi var på en fotowalk på lørdagen, arrangert av Ur og Foto. Det var en skikkelig artig opplevelse. Jeg synes opplegget var flott, og vi var absolutt heldig med været.Vi fikk gode råd og tips, og kunne også få prøve ut diverse utstyr. Noe jeg angrer på at jeg ikke benyttet meg av. De stilte også med modell for anledningen. 🙂

Så nå kommer jeg til å bruke noen dager på å bearbeide de bildene jeg synes jeg fikk best til. Og ligger dem ut her når de er ferdigstilte.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s