Foto

Den som vil, den kan…..heter det visst.

Det gjelder å ikke gi opp Noen utfordringer er større enn andre, og det er da det gjelder å være sta. Det jeg sliter med ang fotografering er de forbaskade dråpebildene. Guuuud som jeg sliter der. Jeg fatter det bare ikke. Jeg har en macrolinse Tamron 90 mm. Jeg bruker riktige innstillinger, og nå et veldig bra kamera 7D. Allikavel skjærer det seg, hver pokkers gang. Og jeg lærer aldri, for jeg fortsetter og fortsetter å prøve. En gang bare SKAL jeg klare det. Utroligt nok har jeg fått de beste dråpebildene med mitt  450D og med den 18-200mm.

De dråpebildene jeg har tatt med 90mm og 7D har jeg ikke eksempler på. De slettet jeg. Litt dumt akkurat nå da. Men sånn er det. Det jeg kan si, er at de «fryser» ikke, og er ellers ganske uklare som oftest.

Dette kan umuligt stemme. Hva gjør jeg galt? Jeg føler jeg har prøvd absolutt alt nå. Jeg kan sitte i timesvis og prøve, uten tilfredstillende resultat. Da tenker jeg etterpå: Jeg må ikke gi opp. Nettopp fordi det umuligt kan stå på utstyret. Og om en gir etter for utfordringer, er løpet kjørt. Og det vil jeg ikke. Dette vil jeg klare.Er det noen som kan og gidder å gi meg noen tips her?

Her er resultatene jeg fikk/får med 450D og 18-200mm

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s