Generelt

Fikk meg en liten overraskelse

Skulle ut å knipse litt i går. Prøvde å finne noen blomster med macroen. Men slik skulle det visst ikke gå nei. Fant ikke en eneste blomst som dugde. De få vi fant var blitt ødelagt. Så jeg får nok vente til mai før jeg prøver meg på blomster igjen.

Det jeg oppdaget derimot, var jentungen sin interesse for foto. For første gang fikk hun låne apparatet mitt, og det falt visst i god jord. Hun storkoste seg med å løpe rundt å knipse. Og tok seg faktisk tid med å stille inn ting og tang. Mens jeg koste meg med å bare se på henne mens hun løp omkring på jakt etter fugler. Synd jeg bare hadde macrolinsen med meg, der gikk jeg glipp av masse øyeblikksbilder. Jaja, neste gang vi tar slike turer, vet jeg bedre. 🙂 Og hun ble skikkelig tent på dette, og spurte når vi skulle gjøre det igjen. ENDELIG noe hun faktisk liker. Håndball og slike ting er ikke helt hennes greie. Det har hun null interesse for. Det er ingen selvskreven regel at barn liker det samme som resten av de jevnaldrene gjør.

Reklamer

2 tanker om “Fikk meg en liten overraskelse”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s