Foto

Besøk på Akvariet

Var en tur på akvariet igår. Masse greie dyr der. Men samtlige er jo selvsagt innelukket i enten gitter eller glassbur selvsagt. Så det er jo veldig begrenset hva en kan få ut av bildene.  Ikke er jeg særlig flink å beregne innstillingene heller. Jeg får skylde på liten LCD skjerm. he he. Det er da det er greit å ta i RAW, så det går an å fikse slikt i ettertid. Men her har jeg altså fikset litt, så det er liten vits å oppgi shoot innstillingene. Det eneste som er urørt, er selvsagt  linsen. Her har jeg altså brukt Sigma sin 18-200 OS. Avstanden er her 200mm. Og jeg har croopet bildet. Dette er for meg min klare favorittlinse som allround, og jeg vil anbefale denne på det sterkeste 🙂

akvariet

Det begynner å irritere meg at jeg ikke har kalibrert skjerm. Så jeg aner jo egentlig ikke hvordan denne egentlig tar seg ut. Jeg må få gjort noe med det, slik at det blir gjengitt mer korrekt slikt jeg lager dem.

Reklamer

2 tanker om “Besøk på Akvariet”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s