Foto

Valgets kval. Mitt bidrag til en konkurranse

Jeg trenger synspunkter her. Jeg håper noen kan delta med sitt synspunkt. Saken er den at jeg skal delta i en konkurranse, og har valgt ut dette bilde som bidrag. Men. Her er to varianter, og jeg er lost på hvilke av dem jeg vil bruke. Derfor spør jeg nå dere om meninger. Jeg hadde satt veldig pris på det. Jeg bør levere inn bildet så snart som mulig, så jeg har litt knapp med tid på meg 🙂 Håper dere gir et lite vink på det 🙂

V1
V2
Reklamer

4 tanker om “Valgets kval. Mitt bidrag til en konkurranse”

  1. Kjempe finebilder….det nederste ser ut som det er på vei til å skje noe magisk rundt henne, på det andre er det rolig og fredelig…. Nydelige begge to, mb ville valgt v2… Mer spenning I det 🙂

    Liker

    1. Tusen takk Elise 🙂 Det var skikkelig greit å høre hvordan du oppfattet begge versjonene :-). Jeg valgte den første tilslutt. Den fikk tittelen Lysets barn. Og da passet den første versjonen best synes jeg. Men takk for innspillet og støtten 🙂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s