Foto

En form for «galleri»

Jeg finner ikke ut hvordan det lages et ordentlig galleri her inne. Så jeg gjør det på en enkel måte. Jeg kategoriserer  dem i Sider  (øverst til høyre). Funker nok helt greit slik vil jeg tro. Gi meg gjerne  en tilbakemelding om det er noe. Det hadde jeg satt veldig pris på. Weeeey, dette var mye lettere ja enn den hjemmmesiden. Er happy-skvett nå 🙂

Reklamer

2 tanker om “En form for «galleri»”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s