Foto

Når jeg er tom for motiver

Når jeg ikke har noe nye motiver liggende, tar jeg opp igjen gamle og prøver noe nytt med dem. Jeg vet ikke hva jeg prøvde på her. Men artigt var det. Den har lagt en stund nå, og fant ut at jeg bare sier meg ferdig med den. Nå tror jeg det er 3 gangen jeg bruker dette bildet av henne. Så på tide med noe nye poseringer ja:-)

Vel-vel, whatever. Her er det ihvertfall.

Reklamer

2 tanker om “Når jeg er tom for motiver”

    1. Takk for det vennen:-) Det er egentlig litt tidtrøyte dette. Hvor jeg bare tester ut diverse ting, når jeg ikke har andre motiv å jobbe på:-) Har egentlig ymse liggende etterhvert, som aldri har blitt helt fullført eller publisert.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s