Reklamer på bloggen

Jeg ser at det nå har dukket opp reklamer i bloggen. Det liker jeg svært lite. Men sånn er det med gratis blogger. Det er mulig å betale en sum for å unngå det. Men jeg betaler allerede en sum for mulighetene til CSS. Om jeg nå skal betale en sum til for å få fjernet reklamen, så er det gjerne bedre om jeg vurderer å betale for å hoste den selv. Eller eventuellt starte en hjemmeside selv. Hmmm, her får jeg vurdere det litt, for dette var svært lite pent på siden synes jeg.

 

 

2 thoughts on “Reklamer på bloggen

  1. Hva med blogger?
    Den er også tett knyttet opp til andre Google platformer, som Picasa, Drive, Google+ osv..
    Og så styrer du selv om du vil ha reklame eller ei

    • Hei John:-)) Kjekt å se deg her inne:-) Blogger ja. Jeg så på dem da jeg skulle opprette en blogg. Men fant ut at de ikke hadde noe videre med muligheter til å lage gallerier eller slik for bilder. Mulig de har forbedret det nå da så klart. Det jeg også merket, er at de har lang lastetid. På hver blogger-blogg jeg besøkte, brukte den lang tid.

      På denne har jeg mulighet til å betale en årlig sum for å unnslippe reklame. Jeg skjønner jo det så klart da. Dette er jo tross alt en gratisblogg. Så jeg bør vurdere å bare gjøre det tror jeg. Fra før har jeg betalt for muligheten til å endre CSS. Så jeg bør bare ta et valg snart, hva jeg egentlig vil gjøre videre.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s