Stikkord

, , ,

Var nylig en uke i Tyrkia. En utrolig herlig ferie med bading og full pakke. Eneste «ulempen» var at det var altfor varmt. Dagen vi var oppe ved gamle borgen, målte det visst oppunder 50 grader. Jeg brukte nesten ikke kameraet på turen. Når mobilen ikke tålte det engang, hvordan ville det da gått med apparatet.

Jeg tok et par bilder der oppe før vi fløy avgårde igjen. Og i vestibylen på hotellet hadde de en snædden statue. Den bare måtte jeg knipse så klart. Slike finner vi ikke her i vesle Bergen. I det store og hele finnes det ikke mye slikt her. Vi har et par ministatuer i botanisk hage, men de er laaaangt ifra så velgjort som denne.

Teksten på bildet er hentet fra Lana Del Rey sitt siste album. Bildet kommer i to versjoner, som vanligt:-)

 

«Till the end of time»

 

 

 

Dett var dett. Ha en fin helg der ute:-)