Stikkord

,

Jeg har tatt opp igjen et gammelt bilde igjen. Etterhvert som jeg lærer Photoshop, tar jeg opp igjen den jeg i utgangspunktet har likt.

Under viser jeg hovedelementene jeg har brukt. Og en ting har jeg kommet fram til: Nå gir jeg opp å lære fotografi, jeg vil ikke bruke mer ressurser på det. Det er Photoshop som er min greie, og som jeg trives best med. Uten tvil. Jeg liker å lage det som ikke er der.

Det jeg ikke visste da jeg satte bildene sammen første gang, var at det er samme arkitekt som skapte både Gamlegaugen og Nygårdsparken. Når jeg satt med de seperate bildene, så jeg muligheten til å kunne sette dem sammen slik jeg har gjort. Jeg synes det var artigt til tusen å høre at samme mann har skapt begge. Dette fikk jeg vite da vi var på omvisning på Gamlehaugen for et par år siden.

Her er det midlertidige bildet. Jeg mangler noe her, men jeg vet hva jeg skal ha. Jeg må bare ut å knipse det, og det skjer ikke helt ennå.:-)

Jeg har også snudd den horisontalt, for å vise den enorme forskjellen det har på et bilde. Om jeg skulle brukt denne versjonen, måtte jeg endret flere ting her. Som bl.a Camilla sin plassering og lys. Utrolig hvor mye speilvendt har å si for hele bildet.

Ha en fin torsdag videre:-))